본문 바로가기 대메뉴 바로가기
open

Intelligent Medical Robotics Laboratory

Community

news

작성자전체관리자  조회수213 Date2018-12-27

Prof. Yoon and Phd Student Sanghun Pyo have “Korean intellectual property office representative award ” (발명콘테스트 특허청장상 수상, 2012.11)

QUICK